Ontvang de vaardigheden

JE ONTVANGT DE VAARDIGHEDEN “ERKENNEN GEVOEL” PER MAIL

Daarnaast ontvang je een volledig uitgewerkt voorbeeld met zowel de optie ‘Erkennen gevoel’, als ‘problem solven’. 

 

Ontvang de Hand-out met vaardigheden en de uitgewerkte voorbeelden

Mijn naam is Nicolette, getrouwd en trotse moeder van Tom (14 jaar) en Rob (12 jaar). Ik heb jarenlang gewerkt als trainer op het gebied van effectief communiceren met kinderen. Hiermee hielp ik ouders en professionals ook om te gaan met de strijd tussen kinderen en de communicatie met tieners. Mijn kernwaarden zijn daarin altijd het uitgangspunt: verbinding, authenticiteit en liefde. Alles wat ik train en coach, pas ik zelf dagelijks ook toe op mijn eigen kinderen. Sommige dagen gaat dat fantastisch en andere dagen gaat dat wat minder. Net als bij iedere ouder. Toch weet ik dat de communicatie en de band met mijn kinderen vele malen beter is dan wanneer ik niet, per toeval, 10 jaar geleden zelf bij een training was beland.