“There is no greater leadership challenge than parenting.”

Jim Rohn

Proud Bear biedt twee verschillende vormen van individuele begeleiding.

Tijdens deze sessies nemen we jouw voorbeelden door en geef ik je handvatten en concreet advies hoe je de situatie de volgende keer anders kan benaderen of voorkomen.

Deze vorm van begeleiding is fijn als je tegen bepaalde thema’s aanloopt. Denk daarbij aan grenzen stellen, snel boos worden, je overweldigd voelen, je niet-gezien voelen, combinatie werk en gezin, etc. Ik begeleid je vanaf de zijlijn en help je zo om zelf tot inzichten en oplossingen te komen die bij jou passen.

Waarom kiezen voor advies?

Waarom kiezen

voor advies?

In de dagelijkse hectiek van het gezinsleven, komen sommige lastige situaties steeds terug. Proud Bear advies-sessies zijn bedoeld om deze momenten onder de loep te nemen en te bespreken wat je voortaan anders kan doen. Je krijgt tips, vaardigheden en inzichten, waarmee je direct aan de slag kan. De ervaring leert dat je zelfvertrouwen en het vertrouwen op een goede afloop ook toeneemt en daarmee ook jouw houding naar de kinderen. Dit versterkt de positieve verandering.

Advies Coaching Opvoeden Kinderen I Proud Bear

Situaties waar je aan kan denken zijn:

waar:

1 uur per sessie

waar:

Online (partner ook welkom)

Kosten per sessie:

€ 95,00 (incl. BTW)

Kosten per 3 sessies:

€ 265,00 (incl. BTW)

Waarom kiezen voor coaching?

Waarom kiezen

voor coaching?

Papa of mama zijn is nog niet zo makkelijk. Dagelijks word je uitgedaagd en op de proef gesteld. Soms worden we bozer dan we zouden willen, of laten we de kinderen over onze grens gaan. Die primaire reactie komt vaak voort uit onze eigen opvoeding, maar veel ouders verlangen ernaar om dat anders te doen.

Tijdens de coachgesprekken gaan we op zoek naar jouw verlangen, jouw uitdagingen en jouw doelen. Anders dan bij de adviesgesprekken ben jij dus de leidende factor en kijken we niet alleen naar specifieke dagelijkse situaties maar naar jouw thema’s in het algemeen.

Het eerste gesprek is een kennismaking om wederzijds te ervaren of het klikt. De kosten hiervoor zijn €50,00

Voordelen van coaching:

duur coachingsessie:

1 tot 1,5 uur

waar:

Op locatie in Haarlem & omgeving of online

Kosten per sessie:

 

Kennismaking: 

€ 120,00 (incl. BTW) part. 

€ 150,00 (ex. BTW) zakelijk

€ 50,00 (incl. BTW)

Ervaringen van anderen

Ervaringen

van anderen

Moeder van drie kinderen (3, 6 en 8) uit Heemstede

Moeder van 1 kind uit Zandvoort

Nicolette heeft mij door moeilijke vraagstukken heen geholpen. Daardoor heb ik er nu duidelijkheid over en kan ik actie ondernemen. Nicolette communiceert op een zeer attente en zachte manier. Ik bedank haar van harte en raad haar aan bij andere ouders.

Coachtraject voor Moeder van twee kinderen uit Overveen

Een baan met veel verantwoordelijkheden, 2 jonge kinderen, geen familie in de buurt als opvang en ook nog in de oudercommissie van school. Tel daarbij op dat ik een controlfreak ben en daar ging ik….

Ik heb Nicolette leren kennen op een punt in mijn leven waarop het niet lekker met mij ging. Door alles stress die ik mijzelf opleg en die van buitenaf komt, kreeg ik ineens last van lichamelijke klachten veroorzaakt door hyperventilatie.

Vanaf het moment dat ik met Nicolette sprak, stelde zij mij op mijn gemak en kon ik mijzelf zijn. Zij liet mij inzien hoe ik ben, wat mijn goede punten zijn en mijn valkuilen en hoe ik die valkuilen kan vermijden. Zij leerde mij meer nee te zeggen en mijn kwetsbaarheid te laten zien naar de mensen in mijn leven, naar mijn gezin en ook naar ook mijn collega’s. Door de gesprekken met Nicolette ben ik mij veel lichter gaan voelen en kan ik met een goed gevoel zeggen:  “ik kan niet alles en dat is goed “.

Vader van twee zonen (9 en 4) uit Haarlem

Nicolette, Wat een fijn mens, ze heeft een open blik en is positief en humoristisch ingesteld.
Ze luistert heel goed, zonder te oordelen. Nicolette gaf ons een vertrouwd gevoel zodat we vrijuit durfden te praten. Ze gaat op zoek naar de kern en die weet ze er ook uit te halen. Kortom, een vrouw van wie je op aan kunt.