“There is no greater leadership challenge than parenting.”

Jim Rohn

Proud Bear biedt twee verschillende vormen van individuele begeleiding.

Tijdens deze sessies nemen we jouw voorbeelden door en geef ik je handvatten en concreet advies hoe je de situatie de volgende keer anders kan benaderen of voorkomen.

Deze vorm van begeleiding is fijn als je tegen bepaalde thema’s aanloopt. Denk daarbij aan grenzen stellen, snel boos worden, je overweldigd voelen, je niet-gezien voelen, combinatie werk en gezin, etc. Ik begeleid je vanaf de zijlijn en help je zo om zelf tot inzichten en oplossingen te komen die bij jou passen.

Waarom kiezen voor advies?

Waarom kiezen

voor advies?

In de dagelijkse hectiek van het gezinsleven, komen sommige lastige situaties steeds terug. Proud Bear advies-sessies zijn bedoeld om deze momenten onder de loep te nemen en te bespreken wat je voortaan anders kan doen. Je krijgt tips, vaardigheden en inzichten, waarmee je direct aan de slag kan. De ervaring leert dat je zelfvertrouwen en het vertrouwen op een goede afloop ook toeneemt en daarmee ook jouw houding naar de kinderen. Dit versterkt de positieve verandering.

Advies Coaching Opvoeden Kinderen I Proud Bear

Situaties waar je aan kan denken zijn:

waar:

1 uur per sessie

waar:

Online (partner ook welkom)

Kosten per sessie:

€ 95,00 (incl. BTW)

Kosten per 3 sessies:

€ 265,00 (incl. BTW)

Waarom kiezen voor coaching?

Waarom kiezen

voor coaching?

Papa of mama zijn is nog niet zo makkelijk. Dagelijks word je uitgedaagd en op de proef gesteld. Soms worden we bozer dan we zouden willen, of laten we de kinderen over onze grens gaan. Die primaire reactie komt vaak voort uit onze eigen opvoeding, maar veel ouders verlangen ernaar om dat anders te doen.

Tijdens de coachgesprekken gaan we op zoek naar jouw verlangen, jouw uitdagingen en jouw doelen. Anders dan bij de adviesgesprekken ben jij dus de leidende factor en kijken we niet alleen naar specifieke dagelijkse situaties maar naar jouw thema’s in het algemeen.

Het eerste gesprek is een kennismaking om wederzijds te ervaren of het klikt. De kosten hiervoor zijn €50,00

Voordelen van coaching:

duur coachingsessie:

1 tot 1,5 uur

waar:

Op locatie in Haarlem & omgeving of online

Kosten per sessie:

 

Kennismaking: 

€ 120,00 (incl. BTW) part. 

€ 150,00 (ex. BTW) zakelijk

€ 50,00 (incl. BTW)