Snel boos worden. Moeilijk grenzen aangeven. Steeds weer gedoe. Je kind niet kunnen bereiken. Verlang je naar ouderschap zonder strijd?

Jim Rohn

Proud Bear biedt coaching op het gebied van ouderschap

Papa of mama zijn is nog niet zo makkelijk. Dagelijks word je uitgedaagd en op de proef gesteld. Soms worden we bozer dan we zouden willen, of laten we de kinderen over onze grens gaan. Die primaire reactie komt vaak voort uit onze eigen opvoeding, maar veel ouders verlangen ernaar om dat anders te doen.

Tijdens de coachgesprekken gaan we op zoek naar jouw verlangen, jouw uitdagingen en jouw doelen. Omdat de coach ook deskundig is op het gebied van communiceren met kinderen, ontvang je veel tips en adviezen op dat gebied. Hierdoor kun je een diepe verandering doormaken, wat zowel de band met je kind als je eigen gevoel over de ouderschap positief beïnvloed. 

Het eerste gesprek is een gratis kennismaking om wederzijds te ervaren of het klikt. 

Waarom kiezen voor coaching?

Waarom kiezen

voor coaching?

wanneer kiezen voor coaching:

Ervaringen van anderen

Ervaringen

van anderen

Moeder van 1 kind uit Zandvoort

Nicolette heeft mij door moeilijke vraagstukken heen geholpen. Daardoor heb ik er nu duidelijkheid over en kan ik actie ondernemen. Nicolette communiceert op een zeer attente en zachte manier. Ik bedank haar van harte en raad haar aan bij andere ouders.

Coachtraject voor Moeder van twee kinderen uit Overveen

Een baan met veel verantwoordelijkheden, 2 jonge kinderen, geen familie in de buurt als opvang en ook nog in de oudercommissie van school. Tel daarbij op dat ik een controlfreak ben en daar ging ik….

Ik heb Nicolette leren kennen op een punt in mijn leven waarop het niet lekker met mij ging. Door alles stress die ik mijzelf opleg en die van buitenaf komt, kreeg ik ineens last van lichamelijke klachten veroorzaakt door hyperventilatie.

Vanaf het moment dat ik met Nicolette sprak, stelde zij mij op mijn gemak en kon ik mijzelf zijn. Zij liet mij inzien hoe ik ben, wat mijn goede punten zijn en mijn valkuilen en hoe ik die valkuilen kan vermijden. Zij leerde mij meer nee te zeggen en mijn kwetsbaarheid te laten zien naar de mensen in mijn leven, naar mijn gezin en ook naar ook mijn collega’s. Door de gesprekken met Nicolette ben ik mij veel lichter gaan voelen en kan ik met een goed gevoel zeggen:  “ik kan niet alles en dat is goed “.

Vader van een dochter uit Haarlem

Nicolette helpt. Heel praktisch, klein en simpel, met eigen eerlijke ervaring en voorbeelden. Nicolette laat niet zomaar los en op een prettige manier weet ze iedere keer door te dringen tot de essentie. Ik vond ruimte en rust waardoor ik een fijnere vader ben en ik veel meer geniet van mijn opgroeiende dochter. Met veel verwondering kan ik nu kijken, luisteren en loslaten in plaats van in te vullen vanuit enkel mijn perspectief.

Advies Coaching Opvoeden Kinderen I Proud Bear

situaties waar we mee aan de slag kunnen