Aanbod
0-12 jaar

trainingen, webinars,
infoavonden

Wat past bij jullie opvoedvraag?

Bekijk hieronder wat op dit moment past bij jullie opvoedvraag,  klik op de link om mijn aanbod aan trainingen, webinars en videoclasses te bekijken en meld je aan voor een van de opties.

Trainingen

Veel gestelde vragen

Als je kind 12 jaar is, dan valt het in beide groepen. Je kan het dus eigenlijk niet fout doen. Wil je je voorbereiden op de tienertijd, dan is “Communiceren met Tieners” een goede keuze. Heb je meerdere kinderen en is de rest jonger dan 12 jaar, dan kan je beter kiezen voor “Effectief & liefdevol communiceren met kinderen”.

Als je een training kiest dan is het helaas niet mogelijk om een sessie met een andere groep mee te doen. Dit heeft met de veiligheid van de groep te maken. Wel zou je voor één sessie je partner kunnen sturen.  

Ja, als je met je partner samen komt dan krijg je 50 euro korting op de tweede training. Voer dan de kortingscode “partner” in.

De factuur ontvang je binnen een week nadat je je definitief hebt aangemeld en betaald via de site.

Zodra je betaald hebt, sta je definitief ingeschreven voor de training. Reserveren gaat helaas niet. Je inschrijven kan via de buttuns “direct inschrijven” of via de pagina agenda.   

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje via info@proudbear.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk! Je kan ook het contactformulier invullen onder contact.

Op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.