Cursus aanbod

een overzicht van  proudbear: trainingen, webinars, informatieavonden en meer

Nieuwe inzichten en de juiste tools.
Positief opvoeden kan zoveel opleveren!

Bekijk hieronder in welke leeftijdscategorie jouw kind(eren) zitten en klik op de link om het aanbod aan trainingen, webinars en videoclasses te ontdekken. Alles is erop gericht dat je in alle situaties in verbinding blijft met je kind, terwijl je anderzijds ook liefdevol grenzen aangeeft. Of het kind nu heftige emoties ervaart, iets spannend vindt, door een nieuwe fase gaat (denk aan (peuter) puberteit). Met deze tools en inzichten leer je anders te reageren en te anticiperen. Hierdoor verdiept de band met je kind en groeit zijn zelfvertrouwen. 

Overzicht van het complete aanbod

“The way we talk to our kids becomes their inner voice”

PEGGY O’MARA

Veel gestelde vragen

Als je kind 12 jaar is, dan valt het in beide groepen. Je kan het dus eigenlijk niet fout doen. Wil je je voorbereiden op de tienertijd, dan kan je kiezen voor de leeftijd 12-18. Heb je meerdere kinderen en is de rest jonger dan 12 jaar, dan kan je beter kiezen voor 0-12 jaar.

Als je een training kiest dan is het helaas niet mogelijk om een sessie met een andere groep mee te doen. Dit heeft met de veiligheid van de groep te maken. Wel zou je voor één sessie je partner kunnen sturen.  

Ja, als je met je partner samen komt dan krijg je 25 euro korting op de tweede training. Voer dan de kortingscode “Partner” in. De kortingscode is alleen te gebruiken bij trainingen van boven de 150 euro. 

Na het boeken en betalen krijg je automatisch een mail met de factuur. Zorg dat je tijdens het boeken de juisten gegevens invult, zodat de factuur de juiste gegevens bevat. 

Zodra je betaald hebt, sta je definitief ingeschreven voor de training. Reserveren gaat helaas niet. Je inschrijven kan via de buttuns “direct inschrijven” of via de pagina agenda.   

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje via info@proudbear.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk! Je kan ook het contactformulier invullen onder contact.

Op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.