Samenwerking
BLH & Proud Bear

BLH heeft een nieuwe partner: Proud Bear. 

Proud Bear verzorgt trainingen en coaching om ouders te helpen in de communicatie met hun kinderen. Als je kind door een lastige of uitdagende periode gaat is het fijn om verbindend te communiceren, zodat je uit conflict blijft en het kind kan ondersteunen. 

De training ‘Effectief & Liefdevol communiceren met kinderen’ is praktisch en direct toepasbaar. 

In de training behandelen we twee onderwerpen per keer die samen een logisch geheel vormen:

1

Gevoelens herkennen en erkennen en niet veroordelen

2

Kinderen laten meewerken zonder te dreigen of te chanteren

3

Grenzen aangeven zonder te kwetsen, boos te worden of toe te geven

4

Zelfstandigheid stimuleren zonder ongevraagd advies of kritiek te geven

5

Complimenten geven op een manier die je kind helpt zelf in zijn kwaliteiten te geloven

6

Je kind erkennen als eigen individu zonder labels en hoge verwachtingen

De training bestaat uit steeds twee onderwerpen. De sessie duren twee uur en iedere bijeenkomst behandelen we een nieuw onderwerp. Tijdens elke sessie is er voldoende tijd om vragen te stellen en om met voorbeelden uit je eigen situatie aan de slag te gaan. Daarnaast kan je ook een vragenuur boeken op een moment dat jou uitkomt. 

Je ontvangt een werkmap waarin je de opgedane inzichten kunt opschrijven en belangrijke informatie kunt teruglezen.

Kortom, je kind mag worden wie het bedoeld is te zijn.

De training

Voor wie:

Ouders en opvoeders van kinderen van 2 tot 12 jaar

Aantal sessies:

Twee sessies van 2 uur online en 1 uur privé consult

Investering:

€ 195,00 per persoon (incl. BTW en materiaal)

Aantal deelnemers:

max 20 personen

Trainingsdata:

Training Verbinding & Medewerking | Online 

Maandagavond: 29 januari & 12 februari, 1 privé consult op moment naar keuze

Woensdagochtend: 7 februari & 14 februari, 1 privé consult op moment naar keuze

 

Anderen zeiden over de training:

Anderen zeiden

over de training:

“Dankzij deze training is de sfeer in huis verbeterd en ben ik zelf een stuk relaxter geworden. Meer overleg en vertrouwen in plaats van strijd. En dat is echt een cadeau! Dankjewel”
“Erg leuke en inspirerende workshop”
“Veel persoonlijke voorbeelden en heel begrijpelijk uitgelegd.”
Slide Heading
“Ik heb de cursus als heel leerzaam ervaren. Heb veel nieuwe inzichten gekregen. Nicolette weet de onderwerpen heel enthousiast over te brengen met herkenbare voorbeelden. Ze geeft duidelijke handvatten die makkelijk toepasbaar zijn. Het toepassen wierp meteen zijn vruchten af. Ik zou elke ouder aanraden deze cursus te volgen”
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

“The way we talk to our kids becomes their inner voice”

PEGGY O’MARA

Even voorstellen...

Mijn naam is Nicolette, getrouwd en trotse moeder van Tom (14 jaar) en Rob (11 jaar). Ik heb jarenlang gewerkt als trainer op het gebied van effectief communiceren met kinderen. Hiermee hielp ik ouders en professionals ook om te gaan met de strijd tussen kinderen en de communicatie met tieners. Mijn kernwaarden zijn daarin altijd het uitgangspunt: verbinding, authenticiteit en liefde. Alles wat ik train en coach, pas ik zelf dagelijks ook toe op mijn eigen kinderen. Sommige dagen gaat dat fantastisch en andere dagen gaat dat wat minder. Net als bij iedere ouder. Toch weet ik dat de communicatie en de band met mijn kinderen vele malen beter is dan wanneer ik niet, per toeval, 10 jaar geleden zelf bij een training was beland.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde

vragen

Als je kind 12 jaar is, dan valt het in beide groepen. Je kan het dus eigenlijk niet fout doen. Wil je je voorbereiden op de tienertijd, dan is “Communiceren met Tieners” een goede keuze. Heb je meerdere kinderen en is de rest jonger dan 12 jaar, dan kan je beter kiezen voor “Effectief & liefdevol communiceren met kinderen”.

Als je een training kiest dan is het helaas niet mogelijk om een sessie met een andere groep mee te doen. Dit heeft met de veiligheid van de groep te maken. Wel zou je voor één sessie je partner kunnen sturen.  

Ja, als je met je partner samen komt dan krijg je 50 euro korting op de tweede training. Voer dan de kortingscode “partner” in.

De factuur ontvang je binnen een week nadat je je definitief hebt aangemeld en betaald via de site.

Zodra je betaald hebt, sta je definitief ingeschreven voor de training. Reserveren gaat helaas niet. Je inschrijven kan via de buttuns “direct inschrijven” of via de pagina agenda.   

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje via info@proudbear.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk! Je kan ook het contactformulier invullen onder contact.